Team

Een team van 15 gepassioneerde medewerkers in hart en nieren zetten dag in dag uit hun tanden in alle facetten van de ontwikkeling van onze producten. Van medisch advies, wetenschappelijke kennis en ondersteuning, gebruik van de producten, trainingen en lezingen, conceptuele en grafische vormgeving, tot ontwikkelen van formules en volledig afgewerkt product.

Jean-Louis Jorissen
Zaakvoerder
Als industrieel apotheker is hij de kapitein van het schip. Hij heeft de koers bepaald om van apotheek uit te breiden naar groothandel in dierengeneesmiddelen. Nu staat hij onder andere in voor het welzijn van zijn personeel. Als vader van drie heeft hij samen met zijn echtgenote Sonja het pad uitgetekend waar zijn drie kinderen Philippe, Marie en Frederic nu samen op wandelen.

Hij beschouwt zijn lichaam als een tempel. Hij leeft gezond door al lopend en fietsend te genieten van het leven. Sinds kort staat wandelen met hun eerste kleinkind met verve op nummer één.

Sonja Scherpenberg
Zaakvoerder
Bij Sonja is de klant geen nummer omdat ze op haar eigen hartelijke manier voor iedereen, zowel klant als werknemer, klaar staat. Ze neemt de taakverdeling voor haar rekening en staat in voor het management van beide zaken.

Deze mama en oma met een warm en groot hart, zegt geen neen tegen een familiemoment aan zee met een lekkere oester en een welverdiend glaasje wijn.

Marijke Janssens
Administratief Bediende
Voor onze veeartsen is Marijke een bekend gezicht. Het merendeel van haar tijd behandelt ze in-en uitgaande orders. Tussendoor springt ze in waar nodig. Ze heeft oog voor detail, liefde voor strakke lijnen zowel binnen als buiten.

Samen met Sam, een Duitse herder, houdt ze haar conditie op peil. Een andere passie is wijnproeven iets wat ze op regelmatige basis doet met haar echtgenoot.

Ilse Verstraeten
Apotheker
Het is haar aanstekelijke lach die soms door de apotheek weerklinkt. Op een verantwoordelijke manier vervult ze haar taak als apothekeres uitstekend. Ze brengt zowel de nodige structuur als warmte op onze werkplek.

Ze houdt van het goede leven: Al nippend aan een glaasje met zicht op zee, een balletje slaan op de golfbaan of al lopend in de ochtenddauw. Haar talrijke kroost weerspiegelt haar zachte persoonlijkheid.

Peggy Vandersmissen
Logistiek bediende
Onze kleurrijke Peggy staat in voor het correct labellen van onze producten. Zij legt letterlijk en figuurlijk de laatste hand aan uw bestellingen. Peggy wikt en weegt zorgvuldig de bestellingen en brengt de klant op de hoogte wanneer deze zullen toekomen.

Jaarlijks vind je haar samen met haar familie op vakantie in zowel de koudere als de warmere oorden.

Inge Fastré
Apotheek Assistente
Inge is verantwoordelijk om de bestellingen van de rusthuizen op een correcte wijze op te volgen. Zowel de administratieve als de praktische kant neemt ze voor haar rekening. Haar rustige aanpak is een voorbeeld voor velen.

Om te bekomen van de festivals in de zomer, trekt ze zich graag terug met haar familie en vrienden in la douce France.

Frederic Jorissen
Apotheker, Bestuurder & Productiemanager
De appel valt niet ver van de boom. Deze apothekerszoon is de eindverantwoordelijke van het productieproces. Hij beheert de stock, aankoop van grondstoffen en voert de kwaliteitscontroles uit.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is Frederic zijn motto. Een marathon lopen, fitnessen en met de vespa toeren zijn slechts enkele van zijn hobby’s.

Marie Jorissen
Bestuurder & Commercieel Manager
De gelijkenissen tussen moeder en dochter zijn niet enkel fysiek, maar ook op werkvlak weet ze van aanpakken. Zowel in de apotheek als in Comed is ze een graag geziene collega. Voor Comed verzorgt ze regelmatig lezingen en onderhoudt ze de contacten met de verdelers.

Thuis is waar je steeds jezelf kan zijn … voor Marie kan dit ook in Azië zijn met een Mai Tai cocktail in de hand en stomende dim sum op het bord.

Fabienne Robeyns
Boekhouding
Ook achter de schermen heb je sterke vrouwen nodig. Fabienne is onze boekhouder, een loyale dame die zeer punctueel en stipt haar dagdagelijkse taken uitvoert.

Een levensgenieter die zowel mode, familie als vriendschap centraal stelt in haar leven. Het zuiden van Spanje is haar tweede thuis waar ze met haar man en kinderen mooie momenten deelt.

Anita Snellings
Onderhoudsdienst
De continue werking van het productieproces wordt gegarandeerd door deze vrouw. Ze staat in voor het onderhoud zoals het labomateriaal, ketels, mixers,…

Deze verzorgde dame kan je regelmatig in haar mobilhome terugvinden wanneer ze andere oorden verkent met haar rally-liefhebbende man.

Ruth Kempeneers
Apotheek-Assistente
Ruth vormt mee het gezicht van de apotheek als ze achter de toog staat. Door actief te luisteren zet ze de klant centraal. Ook bereidingen maken en bestellingen wegzetten behoren tot haar takenpakket.

In haar droomhuis tussen de bloesems waan je je soms in Italië als de geurende aroma’s van deze chef je tegemoet komen. Op deze mama met groene vingers kan iedereen rekenen.

Ilse Hamal
Dienst Bestellingen
Onze altijd goedgezinde Ilse is het contact naar onze Comed-klant. Ze beantwoordt de telefoons en email-verkeer en volgt zo ook jouw bestellingen op. Tijdens het ontwerpen van logo’s en drukwerk kan ze haar creatieve kant laten zien.

Met een even groot enthousiasme zorgt Ilse zoals een echte mama dat kan voor haar kinderen. Uitwaaien aan zee is één van hun favoriete uitstapjes.

Philippe Jorissen
Marketing Manager & Bestuurder
Philippe, de oudste van de drie kinderen houdt zich bezig met het uitwerken van marketing strategiën, strategische begeleiding en interne communicatie.

Om zijn hoofd leeg te maken, gaat hij fietsen of lopen, maar de ultieme ontspanning is samen genieten met zijn gezin van lange strandwandelingen, ijsjes eten op de dijk of strandkastelen bouwen.

Francois Duda
Industrie Apotheker
Al van in de beginjaren van Comed is Francois een vaste rots in onze branding. Reeds tijdens zijn opleiding als industrieel apotheker kwam hij in contact met zaakvoerder Jean Louis. Francois draagt een grote verantwoordelijkheid zoals het opvolgen van de wetgeving en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Kimberly Verstappen
Lusine Arakelyan