Posted on 2 Reacties

Dagelijks Comed toedienen, versterkt uw duivenbestand!

Wanneer je de Comed producten voor een langere periode dagelijks, ononderbroken en tot verzadiging toedient, doen de duiven het opvallend goed. Wij verzekeren dat het absoluut geen kwaad kan om de producten permanent aan de aanbevolen dosis te geven. 

Uit onderzoek bij de liefhebbers blijkt dat het beter is om het toedienen van de Comed producten niet te onderbreken. Indien nodig niet elke dag de ‘volledige dosis’, maar toch elke dag een ‘gedeeltelijke dosis’ te geven. Bijvoorbeeld: de helft, één-derde, … Daarom werden de schema’s volledig herwerkt.

Daarenboven valt het spontane intreden van de gemoedsrust bij de liefhebber op. Deze gaat nu meer ontspannen en zelfverzekerd met zijn duiven om. Omdat de duiven dit voelen, ontstaat er een positieve en natuurlijke interactie met de liefhebber. Iedereen heeft betere resultaten waardoor terug naar antibiotica gaan, geen optie meer is.

Laat ons ook niet vergeten dat het gaat om voedingssupplementen en niet om geneesmiddelen! De dosissen van dit “aanvullend” voeder zijn wettelijk omkaderd en volstrekt veilig. Als de omstandigheden perfect zijn en het lichaam optimaal werkt, is er niets nodig. Aangezien die omstandigheden echter nooit helemaal perfect zijn en het lichaam tekorten kan hebben door wisselende uitdagingen, moet de liefhebber door intense observatie zich hiervan een zo goed mogelijk beeld vormen. Het is dan aan de liefhebber om te beslissen of hij dagelijks de aanbevolen dosis of een deel daarvan gaat geven.

Deze antibioticavrije COMED Methode versterkt niet enkel uw duivenbestand, maar levert met het basispakket Curol, Roni en Winmix merkbaar betere resultaten op.

 

2 thoughts on “Dagelijks Comed toedienen, versterkt uw duivenbestand!

  1. Es totalmente positivo, la dosis de los productos Comed hacen mejorar dia, a dia las palomas. Y NADA de antibioticos…….no hay nada mejor.

    1. GRACIAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.