Posted on 1 Reactie

Ondersteun het seksueel leven en de voortplanting van uw vogel met onze kweekolie Fertol.

Wist je dat vogels die over voldoende olie beschikken, zich zelfzeker (goed in hun vel) voelen, trots zijn in hun houding en een alerte indruk geven. Olie heeft een positief effect op hun vorm en gezondheid. Ideaal voor de kweekperiode.

Waarom gebruikt Comed Fertol om het seksueel leven van uw vogel te ondersteunen?

 

 

Fertol is afgeleid van de basisolie Megabactol (klik op foto om deze te vergroten).

 

Omdat Fertol als kweekolie een ideale energiebron is (levert 2,2 maal meer energie dan suikers of eiwitten). Fertol is aangepast aan de specifieke behoefte van de ouders tijdens de kweekperiode. De essentiële oliën aanwezig in Fertol zorgen  voor een betere doorstroming van de voortplantingsorganen. De aanwezigheid van vitamine D  draagt bij tot een betere calcium opname . Calcium staat in voor een sterk beendergestel en stevige eierschalen.

GEBRUIK:

1 koffielepel (5ml) per 250g voer.

Mag dagelijks toegediend worden.
Voor een optimaal gebruik zie kweekschema.

1 thought on “Ondersteun het seksueel leven en de voortplanting van uw vogel met onze kweekolie Fertol.

  1. Dienen de 3 à 4 producten die voor elke periode op de schemas staan te worden aanzien als en/of of dienen die allemaal te worden gegeven? Is toch wel veel het ganse jaar 3 à 4 producten geven aan zo een klein beestje (bij mij is dat kanarie) . Welke zouden niet mogen ontbreken en dienen toch zonder uitzondering te worden gegeven? Is er voorkeur voor bepaalde producten en zijn er misschien toch wel overbodig? Dank u.VERHEYDEN Willy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.