Νέα

Griep bij duiven, griep bij mensen ….

Griep bij duiven, griep bij mensen ….

De arbeidsmarkt staat al een tijd onder grote spanning. Voor 100 uitstromers zijn er slechts 85 instromers. Daarbij willen de instromers maar 80 % werken en blijft het tekort aan werkkrachten structureel. Jammer genoeg kan in de nabije toekomst enkel een aangekondigde krimp van de economie de druk van de ketel houden.Ook bij de apothekers raken de vacatures niet ingevuld en zoeken wij tevergeefs een bijkomende collega voor een volledige loopbaan. Inderdaad onze taken worden steeds uitgebreider en zo moeten wij sinds kort de vaccinaties tegen Corona en later dit jaar ook in combinatie met Influenza ter harte nemen. De overheid wil de...

Read more →


Het LDHA gen en postduiven prestaties

Het LDHA gen en postduiven prestaties

Hoewel de gentechnologie in volle ontwikkeling- en veelbelovend is, mag men ook niet te voorbarig zijn en hierin meteen een business model zien. Het gaat geen 500 jaar meer duren voor dat de man waarschijnlijk geen bestaansreden meer zal hebben, wegens niet meer nodig voor de voortplanting van de mensheid. De vrouw kan al geruime tijd van een kunstmatig bevruchte eicel een volwaardige nakomeling ter wereld brengen. Eigenlijk kan de bevruchting van de eicel ook gebeuren met het genetisch materiaal (huidcel) van een vrouw, zodat de man overbodig wordt.

Read more →


The motivating effect of Tempo 60!

The motivating effect of Tempo 60!

After years of evaluation and communication with enthusiasts, we can conclude that Tempo 60 visibly stimulates motivation and the desire to fly. The exact influence on return performance (how fast) has not yet been measured.

Read more →