Over ons

Wij geloven in een natuurlijke aanpak om dieren (duiven, vogels en honden) gezond te houden. Om deze belofte waar te maken, investeren we sinds 1976 in grondig wetenschappelijk onderzoek en  permanente optimalisatie van onze producten. 

Onze missie is om wereldwijd zowel professionele kwekers als recreatieve of sportieve kwekers veilig aan de top te brengen zonder antibiotica. Daarom zijn onze producten het resultaat van jarenlang onderzoek, research, visie en waardevolle feedback van onze klanten. 

Labo

Wetgeving. 

Onze laboratoria en productielijnen zijn conform de strikte wetgeving. COMED is FCA gecertificeerd en kreeg autorisatienummers fabrikant BE 6338 en BE 105291 toegekend.

FCA certified

Jean-Louis Jorissen, meer dan 45 jaar ervaring. 

Oprichter en industrie-apotheker Jean-Louis Jorissen ontwikkelde de COMED Methode volgens het resistentie-selectie principe. Samen brengen we uw dieren naar de top, dankzij natuurlijke ondersteuning. “The survival of the fittest”, in het spoor van Charles Darwin, creëert uw kampioen. 

“Kennis heeft mij geluk bijgebracht.” 

Midden jaren 80 specialiseerde hij zich aan de universiteit van Luik als industrie-apotheker. Steeds gefascineerd door het potentieel en wetenschappelijk nut van geneeskunde en voeding, ontwikkelde COMED een gamma van natuurlijke voedingssupplementen voor dieren. 
Groot voordeel is dat mijn collega François Duda en ik elkaar aanvullen. Wij hebben samen gestudeerd en zijn volledig op elkaar ingespeeld. Ikzelf bepaal welke nieuwe formules we zullen ontwikkelen, uitgaande van een intens contact met de markt. François is de geduldige wetenschapper die het product technisch finaliseert”, aldus Jean-Louis Jorissen. “Sinds 2012 heeft mijn zoon Frederic Jorissen, eveneens apotheker, dit team vervoegd en 2015 heeft apotheker Ilse Verstraeten het team vervolledigd.” De verdienste van het COMED gamma komt dus aan de samenwerking van het viertal toe.

Nog steeds focust COMED zich dagelijks op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, om enkel nog het beste aan te bieden. De productie en onderzoeken startten en vinden sindsdien plaats in het Limburgse Hoeselt in België. 

 

Onze experts.
Een team van gepassioneerde experts zet dagelijks haar tanden in de ontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Van medisch advies, naar onderzoek tot ontwikkeling