BARLISIUM, waar men praat over de duivensport.

We komen maar al te graag samen met de toppers uit ons vak. Om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen en verklaringen te zoeken voor wat we elke dag meemaken in de duivensport. Daarom trokken we samen met Pol Huis, Albert Derwa en vrienden naar zomerbar Barlisium in Bokrijk. Die locatie kozen we niet zomaar.

‘Barlisium zomerbars’ is een project van WPC, een dochterbedrijf van COMED. WPC is een kantorencomplex met strak ingerichte ruimtes, die alle technische benodigdheden voor bedrijven in huis hebben. Naast het managen van WPC heeft zoon Philippe Jorissen intussen de zomerbars in Bokrijk, Alden Biezen en Kinrooi gerealiseerd. Jammer genoeg is de vestiging in Kinrooi niet meer geopend. Deze was gelegen op het strand aan de grote jachthaven van Kinrooi, maar werd met de overstroming van de Maas volledig weggespoeld. Wij kozen voor de zomerbar in Bokrijk. Die kunnen we alvast zeker aanraden als locatie voor een gezellige avond met een hapje en drankje. Wat ons betreft, kan onze volgende bijeenkomst opnieuw doorgaan in een Barlisium zomerbar.

Bezoek van Olivier Geyskens, Staf De Wever, Jo Larbi, Carlo Luyten, Pino Calatabiano, Salvatore Saltalmacchia, Albert Derwa, Mathias Coel, Robert Thenaerts, Paul Huls. Later ging Michel Vanlint ook op bezoek bij Barlisium Alden Biesen.


Older Post Newer Post