Betere formules voor onze producten.


FCA certificaat

COMED moest voor het verkrijgen van het FCA certificaat al zijn leveranciers van grondstoffen herevalueren waarbij alles en iedereen moet voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. Een belangrijk gegeven was dat we geen grondstoffen meer mogen aanwenden die bestemd zijn voor menselijk gebruik. Wij hadden hierbij geluk en konden door deze zoektocht onze formules aanzienlijk verbeteren. Zo vonden wij een alternatief voor het duurste bestanddeel van Roni, een oplossing die naast zeer efficiënt ook zeer betaalbaar bleek. De RONI formule werd naast BETER ook GOEDKOPER!

Hetzelfde doet zich voor met de sterker gedoseerde Curol, die nu de wat zwakker gedoseerde Comedol vervangt evenwel aan dezelfde prijs! Comedol en Curol worden nu één en hetzelfde product evenwel aan de lagere prijs van Comedol. Wij slaagden hier in mede door onze grotere afname de aankoopketen te verkorten. We spreken hier van een daling met bijna de helft! Ook de Lisocur + kunnen we om dezelfde reden in prijs verlagen. Zodoende kunnen Roni zowel als de Curol en/of Lisocur+ een dagelijks product worden, waardoor elke liefhebber de kans krijgt om de ware effecten op de lange termijn te ervaren. Zo passen onze COMED kleuren perfect: geel verwijst naar goedkoop en voordelig. Groen naar bio en milieuvriendelijk.


De kracht van Roni.

We wijzen nogmaals op de bijzondere rol die Roni speelt tijdens het hele seizoen maar vooral tijdens de kweek is zijn inzet cruciaal. We begrijpen dat de prijs voor menig liefhebber ook een belangrijke factor is. Deze wordt nu nog slechts 49€  per kilo !(*)

Roni is een product voor de slijmvliezen in de bek, de keel en het spijsverteringsstelsel. Die uitstekende combinatie stimuleert de goede darmflora en zorgt daarnaast ook voor een goede spijsvertering. Het is een actieve darmconditioner en een perfecte aanvulling op Cometose. Roni bevat probiotica, gist en darmantiseptica. We weten dat slechte intestinale kiemen geen zure omgeving verdragen. Daarom werd appelazijn als middel tegen darmziekten gebruikt. Appelzijn is echter hoofdzakelijk werkzaam tegen kiemen in drinkwater. Het effect van dat zwakke zuur in het spijsverteringsstelsel is amper merkbaar. 
De speciale vezels in Roni stimuleren de flora die melkzuur produceren waardoor de zuurgraad zelfs tot in de kleinste plooien van de darm hoog blijft. Roni zorgt voor een efficiënte vertering van het voer zodat duiven minder eten. Door Roni worden de vetreserves omgezet in beschikbaar intramusculair vet, wat nodig is voor vliegprestaties. Dat is belangrijk bij een natuurlijk spelsysteem waarbij de duiven door een gebrek aan beweging meer gewicht hebben dan weduwnaars die twee keer per dag trainen.

Een werkzame stof die afgeleid is van knoflook lost de ongewenste slijmclusters op die de kiemen anders tegen het afweermechanisme van de darmwand beschermen. Zij helpen de natuurlijke weerstand te versterken, het immuunsysteem te ondersteunen en spelen een rol bij ziekteafweer. Roni is een ideaal zuur producerend preparaat voor de darm en voorziet in een basisverzorging. Samen met de geactiveerde knoflookextracten houdt Roni de darmen in goede gezondheid gedurende gans het seizoen.

 


 

Curol als perfect alternatief, voor wie niet meer blind wil kuren.

Curol zal nog slechts 43 euro per liter kosten! (*)

Curol bevat speciale aroma’s en maakt deel uit van een alternatieve strategie om het preventief gebruik van antibiotica te vermijden. Antibiotica werkt pas na enkele dagen, aroma's werken onmiddellijk.

Curol is een optimaal samengestelde gezondheids-olie die van Comedol afgeleid is en samengesteld werd op basis van actieve aromaten. Zij helpen de natuurlijke weerstand te versterken, het immuunsysteem te ondersteunen en spelen een rol bij ziekteafweer.

Het totaalmiddel: Lisocur+

Vanaf heden zal Lisocur+ te verkrijgen zijn aan 22 euro per liter. (*)

Lisocur+ is een snelwerkend, wateroplosbaar, totaalmiddel, dat een belangrijke rol speelt bij ziekteafweer. Het is een gezondheidskuur met naast plantenextracten en etherische  oliën, alle essentiële aanvullingen die het immuunsysteem van de duif in evenwicht houden. Lisocur+ zorgt voor propere koppen, houdt de luchtwegen vrij, stimuleert de darmwerking en versterkt en vermeerdert de darmflora. Lisocur+ is onontbeerlijk om de duiven in een goede conditie te brengen tegen de start van het nieuwe vluchtseizoen, om die goede vorm vast te houden en om zowel de luchtwegen te ondersteunen, alsook het darmevenwicht (vooral bij de jonge duif) te bewerkstelligen.(*) de vermelde prijzen zijn inclusief BTW en geldig in België.

 

 


Older Post Newer Post