Posted on Geef een reactie

Jouw duivenhok probiotisch reinigen, een revolutionaire oplossing!

Een duurzame oplossing om de stijgende weerstand tegen ziekteverwekkende bacteriën tegen te gaan: Het Comed Clean Gamma zorgt voor een intense probiotische reiniging!

Desinfecterende middelen versus probiotische kiemen.

Een reiniging met desinfecterende middelen is niet enkel zeer kort qua effectiviteit, maar biedt ook weinig stabiliteit. De reiniging doodt goede en slechte bacteriën waardoor er een oppervlak ontstaat dat vrij is van micro-organismen. Van zodra er een nieuwe ziektekiem op het oppervlak komt, kan deze snel vermenigvuldigen en het ganse oppervlak bezetten.

Elk oppervlak bevat een biofilm, een opeenstapeling van slechte en goede kiemen samengehouden door een taai plaksel van eiwitten en suikers. Deze biofilm is een ideale omgeving voor de vermenigvuldiging van slechte bacteriën. Reinigingsmiddelen hebben geen werking op de bacteriën die zich verschuilen op het gereinigde oppervlak, waardoor je geconfronteerd wordt met terugkerende bacteriën.

Waarom overleven enkel de goede bacteriën op het gereinigde oppervlak?

Door de aanwezige enzymen in het Comed Clean gamma wordt de biofilm opgelost en wordt er een laag probiotica over het oppervlak gevormd. Het gereinigde oppervlak wordt dadelijk ingenomen door de goede bacteriën. Deze goede bacteriën zullen alles opeten zodat er niks overblijft voor de mogelijke ziekteverwekkende kiemen.

3 producten voor een probiotische reiniging:

 

1 Clean Foam 

Grondige reiniging

Gebruik: 200ml per 10liter water

2 Clean Spray 

Onderhoudsbehandeling

Gebruik: 200ml per liter 2x/week tussen de grondige reiniging met clean foam in.

3 Clean Oral

Proper drinkwater

Gebruik: 1 tot 5 ml per liter drinkwater. Dagelijks

Ontdek het volledige Clean Gamma op 25 & 26 februari 2017 op de beurs in Expo Kortrijk of op 4 & 5 maart 2017 tijdens de voorjaarsbeurs in Houten. Iedereen is welkom! Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.